Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Seminar om kommunale støjpuljer

21. november 2019 // 8:30 - 12:45

Vær med, når kommuner og eksperter deler ud af deres viden og erfaringer om kommunale støjpuljer

I Danmark er ca. 1,4 mio. mennesker påvirket af trafikstøj over den vejledende grænseværdi, og undersøgelser viser at støjen kan påvirke vores helbred. På grund af klager fra borgere og stigende fokus på problemets omfang, har mange kommuner et voksende ønske om at igangsætte initiativer, der kan reducere støjen.

Derfor har flere og flere kommuner også etableret støjpuljer, hvor borgere kan søge om penge til støjreducerende løsninger. Men det kræver indsigt og overvejelser at etablere og administrere en støjpulje, som virker efter hensigten. Formålet med seminaret er at dele kommunale erfaringer og diskutere nogle af de udfordringer kommunerne er stødt på.

På seminaret vil en række kommuner fortælle om deres arbejde med støjpuljer. Herudover vil tre eksperter præsentere en række tekniske og juridiske forhold, man bør overveje når man designer og administrerer en kommunal støjpulje. Endelig vil der være god tid til at få vendt dagens information og overvejelser med arrangementets oplægsholdere og de andre deltagere.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her.

Detaljer

Dato:
21. november 2019
Tidspunkt:
8:30 - 12:45
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Gate 21
Telefon:
4368 3400
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Gate 21, Auditoriet
Liljens Kvarter 2
2620 Albertslund, Danmark
+ Google Maps