Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Studietur: Sådan arbejder vi med grøn omstilling hos SMV’er

6. oktober 2022 // 14:00 - 17:30

BESØG AMBITIØSE GRØNNE SMV’ER DEN 6. OKTOBER

Tag med på studietur  – og kom hjem med inspiration til grøn erhvervsudvikling

Tag din kollega under armen og bliv inspireret, når Bæredygtig Bundlinje 2.0 torsdag den 6. oktober inviterer på fælleskommunal studietur i det storkøbenhavnske erhvervsliv.

Vi besøger tre virksomheder, der står klar til at vise forretningen og fortælle om deres grønne omstilling.

I løbet af eftermiddagen svinger bussen forbi en restaurant, en designvirksomhed og et stilladsfirma, der efter at have afsluttet en række forskellige grønne omstillingsforløb, nu står klar til at dele konkrete erfaringer.

Der vil være rig mulighed for at stille virksomhederne spørgsmål, ligesom vi undervejs på turen vil gøre plads til erfaringsudveksling kommunerne imellem. Blandt andet vil Rudersdal Kommune og Københavns Kommune gribe mikrofonen og fortælle om deres tilgang til grøn erhvervsudvikling.

Studieturen er en god mulighed for, at man som kommune kan møde nogle af de SMV’er, der arbejder målrettet for at gøre deres forretninger grønnere, lære af deres erfaringer og få inspiration til hvordan virksomheder kan hjælpes videre i deres udvikling.

Vi starter og slutter dagens hos Aamanns på Refshalevej 163A, 1432 København. Herfra kører vi sammen i bus rundt til virksomhederne, inden vi slutter dagen på Refshaleøen.

PROGRAM
14:00 Vi mødes ved Aamanns på Refshaleøen i København
15:15 Besøg hos Eva Solo
16:15 Besøg hos Dansk Stillads Service – og deres samarbejdspartner Kobensac.
17:30 Farvel og tak for i dag (Aamanns)

DEM MØDER DU PÅ RUTEN
Det første stop på ruten er hos restaurant og smørrebrødsforretningen Aamanns. Her bydes på en omgang eftermiddagsbrød krydret med en fortælling om, hvordan virksomheden arbejder for at gøre det danske køkken en tand mere bæredygtigt. Med syltetøj i mundvigen får du her mulighed for at høre en moderne fødevarevirksomhed bringe deres erfaringer i spil, når det handler om at implementere grønne tiltag i forretningsmodellen i restaurationsbranchen.

Fra Refshaleøen kører vi videre mod Måløv, hvor vi besøger designvirksomheden Eva Solo, der er taget på en rejse for at blive en mere bæredygtig virksomhed. I Bæredygtig Bundlinje 2.0 har virksomheden blandt andet arbejdet med forbedring af emballagesystemer.

Til sidst aflægger vi Dansk Stillads Service et visit og hører om et cirkulært samarbejde. Sammen med virksomheden Kobensac har Dansk Stillads Service formået omdanne afdækningsplast på stilladser, der før var blev til affald efter en gangs brug, til nye salgbare produkter.

Undervejs vil du også høre om forskellige kommunale tilgange til grøn og cirkulær erhvervsudvikling, når Københavns Kommune og Rudersdal Kommune deler ud af deres erfaringer.

MÅLGRUPPE
Studieturen henvender sig til kommunale medarbejdere og chefer, der arbejder med erhvervsudvikling.

Tilmeldingsfrist mandag den 3. oktober

 

Turen er arrangeret i regi af projektet Bæredygtig Bundlinje 2.0.
Projektet er støttet af EU og Region Hovedstaden.

 

Detaljer

Dato:
6. oktober 2022
Tidspunkt:
14:00 - 17:30
Begivenhed Kategori:
Se Begivenhed hjemmeside

Sted

Aamanns
Refshalevej 163A
København,
+ Google Maps