Loading Events

« All Events

Digital studietur for bornholmske byggeaktører: Bliv inspireret af cirkulære forretningsideer

10. marts / 6:30 - 20:00

Virtuelt virksomhedsbesøg hos Enemærke & Petersen – cirkulære forretningsideer i byggebranchen

Entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen står bag produktionen af Næste Skur, som bygges af genbrugsmaterialer af høj kvalitet og med en restlevetid på 30-50 år. Gennemsnitligt spares der 3-18 Tons CO2 sammenlignet med konventionelle løsninger i træ eller galvaniseret stål. Samtidig sikrer den minimale vedligeholdelse en attraktiv totaløkonomi.

Den 10. marts 2021 inviterer Enemærke & Petersen Grønt Byggeri Netværk Bornholm indenfor, for at opleve cirkulariteten i de daglige produktionsgange.

På studieturen besøger vi desuden en affaldsfri byggeplads, produktionsfaciliteter og oplever et Næste Skur i færdig version.

Grundet COVID-19 bliver studieturen afholdt digitalt..

Studieturen er arrangeret af Grønt Byggeri Netværk Bornholm og Bornholms Regionskommune i regi af Partnerskab for Cirkulære Kommuner og Bæredygtig Bundlinje Bornholm. Formålet er at styrke byggebranchen i den grønne omstilling.

Det er gratis at deltage i arrangementet, og der vil være forplejning undervejs. Tilmeldingsfristen er den 18. januar 2021 og vi gør opmærksom på, at der er begrænsede pladser.

Tilmeld dig her.  

Studieturen er forbeholdt Grønt Byggeri Netværk Bornholm og virksomheder, der deltager i Bæredygtig Bundlinje Bornholm.

Praktisk Info

Dato: 10. marts 2021

Tid: 14:30

Kontakt: Rocío Panagua Jensen på rocio.jensen@brk.dk

 

 

 

Details

Date:
10. marts
Time:
6:30 - 20:00
Event Category: