Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TEMAMØDE: LYDMILJØER I BYRUM

23. august 2018 / 8:30 - 12:30

Kom og vær med, når projektpartnerne bag ”Mindre støj i boliger” inviterer byggeriets parter til en dialog om, hvordan byens rum kan designes så der skabes et bedre lydmiljø.

I Danmark er over 700.000 boliger støjplagede, og det påvirker borgernes sundhed og livskvalitet. Mange byrum tæt på boligerne er støjbelastede i en grad, hvor borgerne ikke kan udnytte deres udearealer til ophold og rekreative formål. Byrummene tæt på boligerne udgør ellers en stor værdi for mange borgere, og bliver ofte italesat som det, der skaber lokale fællesskaber og liv i byen. Der er samtidig store potentialer i at arbejde mere bevidst med, hvordan lydlandskabet i det enkelte byrum kan tænkes aktivt ind i fornyelsen af byrum, i områdefornyelsen, eller i
helhedsplanen.

På temamødet:

• Bliver du klogere på, hvordan lydmiljøet tæt på byens boliger kan forbedres, så byrummene bliver mere attraktive at opholde sig i.

• Mødes vi sammen på tværs af fagskel, og arbejder, med udgangspunkt i en række eksempler, på hvordan vi sammen og hver især kan forbedre lydmiljøet i byrum til gavn for byens borgere.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding senest d. 15. august

Læs mere om temamødet og tilmeld dig her.

Detaljer

Dato:
23. august 2018
Tidspunkt:
8:30 - 12:30

Sted

Ramböll
Hannemanns Allé 53
København S, 2300
+ Google Map