Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Trafikstøj: En overset samfundsudfordring

18. maj 2016 // 12:30 - 17:00

Vestegnens Trafikforum og Gate 21 inviterer den 18. maj 2016 til konferencen ‘Trafikstøj: En overset samfundsudfordring’.

Politikere og eksperter møder hinanden for at diskutere en af Danmarks største og mest oversete miljøudfordringer, når Vestegnens Trafikforum, Region Hovedstaden og Gate 21 inviterer politikere og fagfolk til en fælles debat om, hvordan vi får bragt trafikstøjen ned i Danmark. Med konferencen vil vi sætte udfordringerne med trafikstøj højere op på den politiske dagsorden og udbrede kendskabet til de samfundsøkonomiske konsekvenser. Samtidig vil konferencen præsentere spændende løsninger til at skrue ned for støjen på de danske veje og dermed op for sundheden og livskvaliteten for borgerne. Konferencen er støttet af Region Hovedstaden.

 

På dagen vil du

  • Få mulighed for at høre om resultaterne fra den nyeste internationale forskning inden for sundhed og trafikstøj.
  • Få indblik i de samfundsøkonomiske konsekvenser ved trafikstøj og i perspektiverne ved at nedbringe støj fra trafikken.
  • Lære mere om, hvilke løsninger der allerede eksisterer på markedet, og hvilken effekt de kan skabe.
  • Få lejlighed til at diskutere muligheder og udfordringer  med de deltagende politikere og de førende danske virksomheder inden for området.
  • Blive introduceret for en ny hvidbog for trafikstøj som udgives med støtte fra Realdania – og få et eksemplar af hvidbogen frisk fra trykken.

Find det fulde program for dagen her >>

Tilmelding

Tilmelding til seminaret er gratis. Der er begrænset pladser til konferencen, og det er efter først-til-mølle-princippet, så skynd dig at tilmelde dig allerede i dag.
Tilmeld dig her >>

Details

Date:
18. maj 2016
Time:
12:30 - 17:00
Event Category:

Venue

Fællessalen på Christiansborg
Christiansborg Slotsplads
København K, 1240 Danmark
+ Google Map