Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Viden på tværs: Cirkulære tekstiler

2. september / 9:15 - 12:00

I Partnerskab for Cirkulære Kommuner arbejder kommuner og affaldsselskaber for at skabe et gennembrud for cirkulær økonomi i hovedstadsregionen. Et vigtigt element i partnerskabet er at dele viden og erfaringer på tværs af indsatserne, men i høj grad også på tværs af kommunegrænser. Derfor holder vi en række videndelingsmøder, hvor partnerne præsenterer deres arbejde, og hvor et fagligt panel udfordrer og understøtter dialogen omkring indsatsen.

Det sidste videndelingsmøde i Partnerskab for Cirkulære Kommuner finder sted den 2. september 9:15 – 12:00 i Albertslund. Her stiller vi skarpt på arbejdet med øget genbrug og optimeret genanvendelse af tekstiler. Du kan høre om Region Hovedstaden og Københavns Kommunes arbejde med at udvikle et roadmap, der skal gøre det offentliges tekstiler cirkulære, og Rødovre Kommunes samarbejde med Vestforbrænding om upcycling af hustandsindsamlede tekstiler.

Det vil være muligt at deltage i hele mødet eller hoppe på (eller af) i pausen. Mødet vil foregå fysisk hos Gate 21, Liljens Kvarter 2, Albertslund, men der vil også være mulighed for at følge mødet virtuelt.

De nærmere detaljer om programmet vil blive lagt her på siden.

 

TILMELD DIG HER 

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Anne-Sofie Hattesen.

Detaljer

Dato:
2. september
Tidspunkt:
9:15 - 12:00