Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Viden på tværs: Genbrug og genanvendelse

2. juni / 9:00 - 11:45

I Partnerskab for Cirkulære Kommuner arbejder kommuner og affaldsselskaber for at skabe et gennembrud for cirkulær økonomi i hovedstadsregionen. Et vigtigt element i partnerskabet er at dele viden og erfaringer på tværs af indsatserne, men i høj grad også på tværs af kommunegrænser. Derfor holder vi en række videndelingsmøder, hvor partnerne præsenterer deres arbejde, og hvor et fagligt panel udfordrer og understøtter dialogen omkring indsatsen.

Den 2. juni vil miljømedarbejder Birte Kvamm fortælle om Albertslund Kommunes arbejde med at sikre at genbrugelige materialer og effekter, der bliver afleveret på  Albertslund Genbrugsstation, bliver kanaliseret videre til borgere, institutioner eller virksomheder, der kan få glæde af dem.

På dagen vil du også kunne høre om Hørsholm Kommunes samarbejde med Norfors om udviklingen af et koncept for indsamling og afsætning af effekter til direkte genbrug – indsamlet via kommunale storskraldsordninger.

Mødet finder sted online den 2. juni 2020 fra klokken 09:00 til 11:45.

Program

09.00-10:30: Præsentation af case: Nye veje til direkte genbrug i Albertslund, v. Birte Kvamm, Albertslund Kommune

10.30-10.40: Pause

10.40-11.45: Præsentation af case: Stort genbrug i Hørsholm  v. Norfors og Hørsholm Kommune

 

Du er selvfølgelig velkommen til at deltage i hele mødet, men er du kun interesseret i ét af temaerne, har du mulighed for at hoppe på (eller af) i pausen.

Kontakt Anne-Sofie Hattesen på aqs@gate21.dk, hvis du har lyst til at deltage.

Detaljer

Dato:
2. juni
Tidspunkt:
9:00 - 11:45