Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Workshop: Realisér dine energiprojekter

4. december 2019 / 14:00 - 17:30

Fra grøn forretningsmodel til implementering – realisering af dine energiprojekter

Den 4. december sætter vi fokus på hvordan du kommer videre fra din grønne forretningsmodel til implementering af dine energiprojekter. Workshoppen har til formål at arbejde videre med den grønne forretningsplan frem til implementering. Du får lejlighed til at få formuleret fokus og målsætning for den grønne omstilling i projektperioden mere detaljeret og gennem øvelser, udvikle en grøn forretningsplan til egen virksomhed baseret på energiscreeninger foretaget i projektet.

Efterfølgende vil workshoppen fokusere på, hvordan de potentielle grønne tiltag i deltagernes virksomheder kan finansieres. Deltager du i Bæredygtig Bundlinje Bornholm-projektet, kan du med fordel medbringe dine rapporter om potentialer for energieffektiviseringer.

Tid og sted

4. december, Ullasvej 23, klokken 14.00 til 17.30

Tilmeld dig her

Program

14:00  Indskrivning
14:15   Velkomst og dagens program
14:20 Fra grøn forretningsmodel til implementering – investeringsstøtte i projektet Bæredygtig Bundlinje Bornholm v. Anne-Sofie Hattesen
14:50 Tilskudsmuligheder til energieffektiviseringsprojekter v. Johan Lorentzen 
Det er muligt at opnå energitilskud til erhverv, hvis man ønsker at energirenovere sin bygning. Hør mere om mulighederne for at opnå energitilskud til dit energiprojekt.
15:45 Pause
16:00 Finansiering til energieffektiviseringer v. Thomas Holmberg, Grenkeleasing
GRENKELEASING har specialiseret sig i at tilbyde en enkel og effektiv løsning på, hvordan man som virksomhed kan være med i den nyeste udvikling indenfor teknologi og samtidig beholde sin finansielle styrke.
16:30 Kom i gang med dit energiprojekt
Tid til at identificere dine energiprojekter, dele erfaringer og spørgsmål med oplægsholdere om konkrete tilskudsmuligheder og finansieringskilder.
17:30 Opsamling og afrunding

 

Detaljer

Dato:
4. december 2019
Tidspunkt:
14:00 - 17:30