Hvad gør en mobilist?

 

  • En mobilist er ikke bare knyttet til ét sted og ser ikke stedet som en begrænsning. Arbejde kan løses fra hjemmet eller i S-toget, og møderne kan holdes hvorsomhelst via bærbar eller smartphone.
  • Mobilisten er fleksibel i sine transportvalg: Kører til arbejde med kolleger den ene dag, cykler den næste og tager bussen den tredje.
  • Mobilisten lader sig ikke begrænse af afgangstider eller myldretider. Ved hjælp af tidens informationstjenester og -udstyr holder mobilisten sig altid opdateret om transportmuligheder og vælger sin rejse undervejs.
  • For mobilisten er rejsetiden kvalitetstid og ikke bare spildtid. Hvert minut har flere formål: Mens mobilisten transporterer sig fra A til B ordnes netbanken, mails til vennerne eller et par arbejdsmails. Eller også bruges rejsen til afslapning.
  • Mobilisten skåner klimaet og styrker sit helbred gennem mere bevægelse og mindre CO2-udslip i hverdagen.
     

Mød to  mobilister

Formel M har produceret to film, der levendegør Formel M’s vision om mobilisten. Klik på de to links for at se filmene om direktøren og markedsanalytikeren, der begge omdanner transporttid til kvalitetstid.

 

Markedsanalytiker Signe Svendsen, der tager dagligt cykel, tog og metro til Rambøll i Ørestaden for at spare tid >>

 

Direktør Arne Vesterdal, der altid cykler til kontoret og til møder for at nyde naturen, koble af og få motion >>