Foto: Ringbyen 

Initiativet 'Smart Mobilitet i Loop City' deltager i Gladsaxe Kommune Erhvervskonference 2015. Konferencens omdrejningspunkt er de fremtidige gevinster af letbanen langs Ring 3. 

Letbanen som vækstmotor
Erhvervskonferencen stiller skarpt på de nye muligheder for vækst og byudvikling i Storkøbenhavn, som letbanen vil bringe med sig.

Oplægsholderne vil sætte fokus på, hvordan letbanen og de seks nye stationer i Gladsaxe kan udnyttes til at udvikle erhvervskvartererne og skabe nye arbejdspladser og levende byområder.

Der er lagt op til en dag, hvor erhvervsliv og politikere drøfter potentialer og samarbejdsmuligheder. Fremtidsforsker Jesper Bo Jensen skyder debatten i gang med et bud på, hvordan letbanen kommer til at gøre en forskel. Repræsentanter fra blandt andet Gladsaxe Kommune, Letbaneselskabet, Movia og virksomheder i Gladsaxe bidrager med fakta, synspunkter og inspiration.

Kom og sig hej
Du kan møde Smart Mobilitet i Loop City ved vores messestand i foyeren. Her fortæller vi om virksomheders fordele ved at øge mobilitet og fremkommelighed rundt om arbejdspladsen.

Hvordan kommer jeres medarbejdere frem? 
Vi gør reklame for vores pendlerundersøgelse, der er et gratis tilbud til virksomheder langs Ring 3.


Praktisk information 

Hvad: Gladsaxe Erhvervskonference 2015
Hvornår: Torsdag den 17. september 2015, kl. 12:00 – 16:00.
Hvor: Audi Gladsaxe, Turbinevej 1, 2860 Søborg. 
Tilmelding: Der er på nuværende tidspunkt lukket for tilmeldinger.