NREP er nyt medlem i Gate 21

af | feb 7, 2019

NREP er en nordisk ejendomsudvikler og investor, der i stigende grad fokuserer på bæredygtigt byggeri.

Gate 21 har den store glæde at byde den nordiske ejendomsudvikler, investor og ejendomsoperatør NREP velkommen som medlem. NREP er en central spiller på markedet for bæredygtigt byggeri og har de senere år markeret sig med en række bemærkelsesværdige byudviklings- og byggeprojekter, herunder Upcycle Studios, Ressourcerækkerne og senest UN17 Village, der er boliger bygget med genbrugte materialer.

I det nye samarbejde mellem Gate 21 og NREP vil bæredygtighed og innovation være i højsædet for at skabe de bedst mulige bæredygtige løsninger til glæde for brugere og samfund.

”Vi ser meget frem til samarbejdet med Gate 21 og dets netværk, og til sammen at udvikle fremtidsorienterede og skalerbare løsninger til nogle af bæredygtighedsudfordringerne i byggeriet,” siger Elisabeth Hermann Frederiksen, der er head of sustainability i NREP.

 

NREP

NREP er en nordisk ejendomsudvikler, investor og ejendomsoperatør. Virksomheden arbejder med ejendomme fra forskellige vinker og udvikler ejendomskoncepter, der skaber langsigtet værdi for lejere, investorer og lokalsamfund.

NREP’s portefølje tæller blandt andet Upcycle Studios, Ressourcerækkerne og det kommende UN17 Village, der som det første byggeri i verden implementerer FN’s 17 Verdensmål i sit design.

NREP har eksisteret siden 2005 og har i dag 150 ansatte fordelt på kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Luxembourg.

Læs mere på NREP’s hjemmeside.