Grøn forretningsmodel

I Bæredygtig Bundlinje 2.0 tilbydes du at få udarbejdet en konkret grøn forretningsmodel skræddersyet til din virksomhed.

I Bæredygtig Bundlinje 2.0 fokuseres der meget på at udvikle og dele ud af værktøjer og viden til inspiration for alle interesserede. Du kan på denne side finde alt fra workshop-præsentationer til relevante rapporter og udgivelser, der kan have interesse for alle i og omkring projektet Bæredygtig Bundlinje.

Præsentationer fra arrangementer

Intromøde om arbejdet med miljømærker og miljøledelse

Introduktion til Miljømærker og Miljøledelse – Dokumentation af jeres miljøarbejde

Spørg Erhvervsstyrelsen om hjælp med din cirkulære forretningsmodel

Regeringen vil gøre det nemmere for din virksomhed at udvikle en grøn forretningsmodel. Derfor lancerer Erhvervsstyrelsen en hjemmeside ved navn Nye Forretningsmodeller.

Hjemmesiden kan være en hjælp for dig, hvis du på din virksomheds vegne har ambitioner om en grøn forretningsmodel, men mangler viden om, hvilken vej du skal gå. Selv hvis du allerede er godt i gang med din cirkulære rejse, kan der være hjælp at hente på hjemmesiden om, hvad dit næste skridt skal være, hvilke kompetencer der er brug for, eller hvad gældende lovgivning og regulering siger på givne områder.

Hjemmesiden er stadig under opbygning, men du kan allerede nu stille spørgsmål til Erhvervsstyrelsen. Løbende vil der blive fyldt på med mere materiale under hvert område.

Se hjemmesiden her.

KONTAKT

Projektleder
Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe

liselotte.schmidt.kallesoe@gate21.dk

Varighed

2019 – 2022

Partnere

Projektet er et samarbejde mellem kommuner, brancheaktører og vidensinstitutioner.

Projektets partnere består af Københavns Kommune, Rudersdal Kommune, Miljø- og Energicentret i Høje-Taastrup, Egedal Kommune, Gentofte Kommune, Ballerup Kommune, HORESTA, Wonderful Copenhagen, Hotel- og Restaurantskolen, Dansk Byggeri, groconsult og EnergitjenestenØst.

Projektet ledes af Gate 21.