Gate 21 er nomineret til Energi- og miljøpris

af | feb 28, 2019

“Gate 21 skaber rammer for utraditionelle partnerskaber og nytænkende projekter på energi- og klimaområdet.” Sådan lyder begrundelsen for Gate 21’s nominering til Energi- og miljøprisen, der uddeles af Energiforum Danmark. 

Sammen med tre andre organisationer med grønne ambitioner er Gate 21 nomineret til Energi- og miljøprisen 2019. Prisen uddeles af Energiforum Danmark til organisationer, der opnår væsentlige resultater ved at arbejde målrettet på energiområdet, og som formår at udbrede kendskabet til resultater og metoder til en videre kreds uden for virksomheden.

De øvrige nominerede er PensionDanmark for visionære valg om bæredygtigt byggeri og Salling Group og DAB, som begge har arbejdet intensivt med energistyring og energiledelse. 

Partnerskaber er en grundsten i Gate 21’s DNA

“Jeg er rigtig stolt over, at Gate 21 er nomineret i så stærkt et felt. Energi- og klimaudfordringer kender ingen administrative grænser – derfor forudsætter de grønne løsninger, at vi kan tænke på tværs og ikke mindst skabe stærke partnerskaber, der har modet og viljen til at gå nye og innovative veje. At samle kommuner, virksomheder, vidensinstitutioner og regioner er en grundsten i vores DNA – og det er vores bidrag til FN’s bæredygtighedsmål om ”partnerskab for handling”. Dét, glæder jeg mig meget over, bliver anerkendt gennem nomineringen,” siger Poul Erik Lauridsen, direktør i Gate 21. 

Om nomineringen også ender med hæderen, afsløres på konferencen Energiforum 2019 den 5. marts 2019 på Hotel Nyborg Strand.

Læs mere om Energi- og Miljøprisen og de øvrige nominerede på Energiforum Danmarks hjemmeside.

Læs mere om Energiforum Danmark her