Gate 21 er på scenen ved Europas førende konference om bæredygtige offentlige indkøb

af | aug 23, 2018

I Gate 21 har projektet Cleantech TIPP arbejdet med at sikre udviklingen af nye grønne markedsklare løsninger til klimatilpasning, affaldshåndtering og symbioseudvikling. Det sker ved brug af øget dialog og samarbejde med markedet.

Derfor har vi sammen med række danske og svenske partnere udforsket juridiske aftalemodeller baseret på Offentlig-Privat-Innovationssamarbejde (OPI), hvor man som offentlig og privat aktør indgår i et fælles udviklingssamarbejde, før et udbud igangsættes. Aftalen sikrer, at offentlige og private aktører sammen kan udvikle og teste nye løsninger i kommunens fysiske omgivelser. Samtidig kan de offentlige aktører stille skarpt på hvilke krav og funktioner, der skal efterspørges i fremtidige offentlige udbud.

Lær af vores erfaringer

Nu deler vi vores erfaringer med OPI-samarbejder på EcoProcura, Europas førende konference om bæredygtighed og offentlige indkøb. Her står Gate 21 på scenen som ”disruptor” foran konferencens 400 innovative grønne indkøbere fra hele Europa.

På konferencen vil vi bringe vores erfaringer med OPI ind i en international kontekst og lade os inspirere af andre europæiske pionerer inden for indkøb og grøn udvikling. Vi vil også finde like-minded fremtidige samarbejdspartnere. På konferencen deltager også repræsentanter fra Malmø, Helsingborg og Aalborg.

Vil du med?

Konferencen afholdes i Nijmegen, Holland den 3-5. oktober.

Kontakt Karolina Huss på karolina.huss@gate21.dk for mere information

Se mere på konferencens hjemmeside www.ecoprocura.eu