Du kan nå det endnu: Seminar om støjvolde og overskudsjord

af | apr 25, 2019

Hvordan kan man anvende støjvolde til at mindske trafikstøjen? Og hvilke muligheder og udfordringer skal man være opmærksom på i forhold til planlægning, udformning, miljø, økonomi og effekt? Det er nogle af de ting, du kan få svar på, når Gate 21 inviterer til seminar om støjvolde. 

12 kommuner og mange andre aktører fra branchen har allerede tilmeldt sig, så kom og mød dine kolleger og bliv klogere på støjen.

Onsdag den 8. maj 2019, klokken 08.30 – 12.30.

Lige nu er der rigtigt meget overskudsjord til rådighed, og det er interessant for mange kommuner at bruge jorden til at støjdæmpe nye og eksisterende boligområder. Men at anlægge en jordvold er en kompliceret opgave og der er masser af detaljer, som skal overvejes. Det er ikke en opgave, som gentager sig ofte i én kommune, så derfor er kommunal erfaringsudveksling og tværgående videnopbygning vigtigt.

Så hvis

– din kommune har erfaringer, som kan komme dine kollegaer til gavn,
– din kommune er midt i et projekt, plan eller overvejelser, hvor støjvolde er i spil,
– eller du bare vil have mere viden om mulighederne med støjvolde.

Så kom og vær med onsdag den 8. maj 8.30 – 12-30.

 

Klik her for tilmeldingsformular, program og yderligere information.

 

Arrangementet gennemføres som en del af “Silent City” samarbejdet. Seminaret er primært henvendt til ledere og medarbejdere i kommuner og regioner, men andre fra branchen er også meget velkomne