Gate 21’s direktør rejser videre 1. oktober 2021

Poul Erik Lauridsen – Foto: Kasper Laulund Kjeldsmark

af | 2. juli - 2021 | Gate 21

Poul Erik Lauridsen har efter ti år valgt at takke af som direktør i Gate 21.

’Vi har i Gate 21 skabt mere end 100 klimaprojekter sammen med partnerne, og vi er med til at rulle den grønne omstilling op i fart i et tæt samarbejde mellem kommuner, regioner, virksomheder og videninstitutioner. Sammen med partnerne har vi formuleret nye og ambitiøse klimamål hos kommuner og regioner og gennem etablering af partnerskaber, Living Labs og konkrete projekter, har vi søgt efter nye veje til at indfri de grønne ambitioner. Jeg har været heldig at få lov at arbejde med jer – en stærk partnerkreds, en engageret og opbakkende bestyrelse og en masse vidunderlige kollegaer. Tak for det!’, siger Poul Erik Lauridsen og slutter:

’Det er med tungt hjerte, at jeg i slutningen af september slipper vores stærke grønne partnerorganisation. Men det er tid for mig – og det er tid for Gate 21 til at finde en ny kaptajn.’

Gate 21 er i dag en af de førende grønne organisationer, der sammen med kommuner, regioner, virksomheder og forskningen tester og udvikler konkrete løsninger til et bæredygtigt Danmark.

’Fra bestyrelsen i Gate 21 skal der lyde en stor, varm tak til Poul Erik og holdet i Gate 21. Sammen har de skabt et stærkt partnerskab for grøn omstilling og en hel unik organisation befolket af dygtige ildsjæle,’ siger Steen Christiansen, formand i Gate 21 og borgmester i Albertslund.

’De kommende år bliver helt afgørende for at omsætte kommuner og regioners klimamål til konkret handling, og vi har fra 1. oktober 2021 brug for en ny, dedikeret, visionær, målrettet ildsjælsdirektør, der kan tage partnerskabet og den grønne omstilling endnu længere,’ siger Steen Christiansen.

Poul Erik Lauridsen bliver i Gate 21 frem til 1. oktober, hvor han tiltræder som direktør i den nyoprettede danske Klimaskovfond, der skal engagere virksomheder, kommuner, lodsejere og borgere i fælles danske klimaprojekter med fokus på etablering af skov og udtagning af lavbundsjorde i Danmark.

Gate 21 vil i løbet af september afholde en afskedsreception.

Poul Erik Lauridsens farvel betyder, at Gate 21 nu søger en ny direktør. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

* Påkrævet felt
Du kan her anmode om at modtage Gate 21s nyhedsbreve og e-mails med relevante informationer om aktiviteter i regi af Gate21, tilbud om arrangementer mm. Vi behandler i den forbindelse personoplysninger (navn, organisation og e-mail). Formålet med behandlingen er at kunne sende e-mails og indsamle statistik. Vores behandling af personoplysninger fremgår af Privatlivspolitikken.

Ønsker du ikke længere at modtage mails fra Gate 21 kan du klikke på afmeld-linket i bunden af et hvert nyhedsbrev, du måtte modtage fra os.

Flere nyheder om Gate 21:

Mød Gate 21 på Klimafolkemødet

Læs mere her

Velkommen til nye grønne kræfter i Gate 21’s bestyrelse

Læs mere her

Højere afsætning af restmaterialer skal gøre Salling Autogenbrug til Danmarks grønneste autoophug

Læs mere her

 

Flere nyheder om Gate 21:

Mød Gate 21 på Klimafolkemødet

Læs mere her

Velkommen til nye grønne kræfter i Gate 21’s bestyrelse

Læs mere her

Højere afsætning af restmaterialer skal gøre Salling Autogenbrug til Danmarks grønneste autoophug

Læs mere her