Geokon er ny partner i Gate 21

af | maj 6, 2019

Det nye samarbejde skal blandt andet handle om klimatilpasning i kommunerne og at sætte indeklimaet på skolernes dagsorden.

Det er med stor glæde, at Gate 21 byder Geokon velkommen som partner. Siden 1971 har Geokon udviklet miljøteknisk software, som bruges til at måle og forbedre miljøet. Geokons hovedprodukt er miljøinformationssystemet GeoEnviron, som bliver anvendt i tre ud af fire danske kommuner, Miljøstyrelsen, en række forsyningsselskaber og private virksomheder.

Dermed har Geokon en stærk relation til centrale partnere i Gate 21, og det kan det nye samarbejde drage nytte af. Partnerskabet vil tage udgangspunkt i Geokons viden om IOT, indeklima og klimatilpasning, ligesom smartere brug af data også vil være et fokusområde.

 

Geokon

Geokon er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1971. Geokon udvikler software og tilbyder IT-service og uddannelse til den offentlige og private sektor, især inden for miljø- og teknikforvaltning. Målet er at skabe det bedste fundament for vurdering og forbedring af fremtidens miljøforhold. Geokons løsninger eksporteres blandt andet til Storbritannien og Asien.