Hent inspiration til dit bæredygtige samfund i Stavanger

af | jun 21, 2018

Gate 21 har indgået samarbejde med Nordens største konference for Smart City og inviterer alle interesserede på studietur til Nordic Edge 2018 i Stavanger.

Når Nordic Edge Conference & Expo løber af stablen i september, bliver det med dansk deltagelse. Gate 21 arrangerer en dansk studietur, der skal give de danske deltagere indblik i innovative byløsninger og erfaringer fra hele verden og samtidigt styrke netværk på tværs af grænser.

Bæredygtige byer fra flere perspektiver

På konferencen vil førende nordiske aktører dykke ned i det bæredygtige, digitale samfund fra forskellige vinkler. Samfundsmæssige, borgernære og teknologiske perspektiver vil blive foldet ud igennem oplæg og debatter.

Nordic Edge byder også på en sideløbende udstilling. Her bliver innovative initiativer og løsninger vist frem inden for en bred vifte af områder – lige fra uddannelse over mobilitet til sundhed.

Du kan finde programmet her.

International inspiration og nordisk netværk

Når det kommer til arbejdet med at skabe intelligente og grønne samfund, er der meget inspiration og mange erfaringer at hente på tværs af grænser – både kommune- og landegrænser. Det giver studieturen til Nordic Edge mulighed for.

Deltagerne bliver indlogeret på samme hotel og får fuld adgang til tre dages konference med hovedoplæg, parallelle sessioner og udstilling. Desuden bliver der arrangeret en dansk netværksmiddag, et nordisk netværksevent og en norsk safari, der vil vise den danske delegation nogle af Greater Stavangers innovative byløsninger.

Alle er velkomne til tage med på studieturen. Gate 21 tilbyder desuden en særlig pris til partnere og medlemmer.

Du kan læse mere om studieturen og tilmelde dig her.