af | maj 31, 2016

Ser du dig selv som problemknuser eller går du med tanker om at springe ud som iværksætter, så tilmeld dig Gate 21 Smart City Hackathon den 6. og 7. juni 2016. Der er seriøs start up hjælp på højkant til vinderne. 

Kan eksisterende data bruges til at skabe ressourceeffektive og klimabevidste løsninger, der øger borgernes følelse af tryghed i byrummet, udnytter energien bedre i boliger, eller som gør det muligt at dele kommunens kontorarbejdspladser eller bilpark med borgerne?

Spørgsmål som disse sender kommunerne Albertslund, Gentofte, Høje-Taastrup og Lyngby-Taarbæk og virksomhederne Nobina og E-ON videre til de deltagende hackere ved Gate 21 Smart City Hackathon, der begynder på mandag. Data behandles og struktureres af DTU Compute.

 

Fra hackathon til marked

Gate 21 Smart City Hackathon indledes af keynote speaker Lars Holtse Bonde, der i 2015 vandt DTU Big Data Hackathon. I dag driver han, og fire andre hackathon-deltagere virksomheden Picodat, der har udviklet produktet Sunmapper.

Sunmapper gør det nemt for husejere at se, om deres tag er velegnet til opsætning af solceller.

Se hvad Lars Holtse Bonde fra DTU fik ud af at deltage i DTU Big Data Hackathon i 2015.

 

Hackathonens svar på en pladekontrakt

Gate 21 Smart City Hackathon kan blive mere end bare en sjov todages konkurrence. De tre bedste løsninger præmieres med værdifuld iværksætterhjælp til de tre vindergrupper i form af kontorarbejdsplads og massiv iværksætterrådgivning og advokatbistand fra erfarne serie iværksættere. Læs mere om præmierne

Hjælp, der får Lars Holtse fra Picodat til at løfte øjenbrynene:

“Der er ting for eksempel omkring virksomhedsoprettelse og virksomhedskonstruktion, som vi har måtte lære på den hårde måde. Det ville have været skønt med den slags hjælp.”

Tilmeld dig her, hvis du:

  • kan li’ at fordybe dig i problemløsning
  • går med iværksætterdrømme
  • vil udvide dit professionelle netværk
  • mangler et tiltrængt afbræk fra eksamen

Om Gate 21 Smart City Hackathon

Gate 21 Smart City Hackathon er sponseret/organiseret af: Miljøstyrelsen, TDC, Albertslund Kommune, Nobina, Bird&Bird, Høje-Taastrup Kommune, Gentofte Kommune, Loop City, E.ON, Lyngby-Taarbæk Kommune. Læs mere om partnerorganisationen Gate 21.

Tilmeld dig her