Kom med løsninger til, hvordan data kan forudse trafikmønstre ved byplansændringer?

Vi søger nu innovative bud på løsninger, der kan give kommuner et overblik over, hvordan trafikmønstrene vil udvikle sig, når de laver nye byplansændringer. Løsninger søges af Guldborgsund, Høje Taastrup Kommune og Region Hovedstaden, der sammen med Den Regionale Datahub inviterer til markedsdialog om de nye løsninger. 

En hjælpende hånd til kommunernes planlægningsarbejde

Løsningen – eller værktøjet – skal styrke helhedstankegangen i kommunernes planlægningsarbejde og særligt deres mobilitets, by- og vejplanlægning. Det skal også fungere som et beslutningsgrundlag og give mulighed for at agere proaktivt og handle på de trafikale problemer, der må komme i takt med indflytningen ny bydel.

Baggrunden for markedsdialogen er, at vi med udgangspunkt i to konkrete cases vil skalere en prototype, der blev udviklet i 2019 i Den Regionale Datahub med støtte fra Region Hovedstaden. Prototypen viste et stort potentiale i at samle datakilder i et værktøj, der skaber overblik over vejinfrastrukturen og behovet for fremtidig udbygning af vejnettet.

Vi ønsker nu at videreudvikle og skalere den oprindelige prototype i samarbejde med to konkrete cases fra Høje Taastrup og Guldborgsund Kommune, hvor der efterspørges bud på et visuelt, brugervenligt værktøj – der kan belyse trafikudviklingen og vejinfrastrukturen.

Mere information og tid til spørgsmål

Send jeres besvarelse senest den 18. marts 2021 kl. 23.59 til projektleder Lise Søderberg på lise.soederberg@gate21.dk.

Vi holder en spørgetime den 11. marts fra klokken 09.00-10.00. Her bliver det muligt at spørge ind til udbuddet. Spørgsmål kan stilles på mødet eller ved at indsende dem på forhånd til lise.soederberg@gate21.dk.

Du kan læse mere om udbuddet på Comdia.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

* Påkrævet felt
Du kan her anmode om at modtage Gate 21s nyhedsbreve og e-mails med relevante informationer om aktiviteter i regi af Gate21, tilbud om arrangementer mm. Vi behandler i den forbindelse personoplysninger (navn, organisation og e-mail). Formålet med behandlingen er at kunne sende e-mails og indsamle statistik. Vores behandling af personoplysninger fremgår af Privatlivspolitikken.

Ønsker du ikke længere at modtage mails fra Gate 21 kan du klikke på afmeld-linket i bunden af et hvert nyhedsbrev, du måtte modtage fra os.

Flere nyheder om Smarte Byer & Lokalsamfund:

Hvorfor sensorer i kommunale køleskabe er en god ide

Læs mere her

Lone Kelstrup ny programleder for Smarte Byer & Lokalsamfund i Gate 21

Læs mere her

Lysevaluering på skoler kan lede til forbedret studiemiljø

Læs mere her

 

Flere nyheder om Smarte Byer & Lokalsamfund:

Hvorfor sensorer i kommunale køleskabe er en god ide

Læs mere her

Lone Kelstrup ny programleder for Smarte Byer & Lokalsamfund i Gate 21

Læs mere her

Lysevaluering på skoler kan lede til forbedret studiemiljø

Læs mere her