Lone Kelstrup ny programleder for Smarte Byer & Lokalsamfund i Gate 21

Den grønne omstilling er stærkt afhængig af, at vores bygninger og byer udnyttes og drives mere bæredygtigt og energieffektivt. Her spiller kommuner og regioner en vigtig rolle – både som indehaver af store ejendomsporteføljer og som ansvarlig for drift og udvikling af byen. Databaserede løsninger og ny teknologi er i større og større grad i fokus som virkemidler til at reducere skabe energibesparelser til at løfte områderne. Det potentiale vil Lone Kelstrup, ny programleder for Smarte Byer & Lokalsamfund, indløse til gavn for den grønne omstilling.

Lone Kelstrup overtager rollen som programleder for det hurtigt voksende programområde Smarte Byer & Lokalsamfund. (Foto: Peter Liljenberg)

Lone Kelstrup har mere end 20 års erfaring med at løfte store udviklingstræk og projekter med mange partnere eksempelvis fra FN og statslige styrelser. Hun har de sidste 10 år været en drivende kraft i opbygningen af Gate 21. Lone brænder for at gøre en forskel for grøn omstilling – til gavn for alle Gate 21’s partnere.

”Lone er en meget skarp projektleder, en stærk strateg, en dygtig innovator – og så har hun været med til at gøre Gate 21 til det partnerskab for handling, som vi er i dag. Derfor er hun den helt rigtige til at løfte det komplicerede men helt centrale område for Smart City-teknologi i byer og bygninger og dermed indløse det store potentiale, som området har for den grønne omstilling,” siger Poul Erik Lauridsen, direktør for Gate 21.

Ambitiøs satsning på at skabe smarte bæredygtige bygninger og byer

Kommuner og regioner har en unik position til at bidrage til den grønne omstilling gennem ved en ambitiøs satsning på at skabe smarte bæredygtige bygninger og byer. Dermed også at skabe et springbræt for danske virksomheder ind i et globalt marked med meget store vækstmuligheder.

”Jeg ser meget frem til at stå i spidsen for et team, der skal sætte endnu mere fokus på, hvordan bygninger og byer kan bidrage aktivt til at nå klimamålene gennem anvendelse af ny teknologi og data. Vi glæder os til at bidrage med viden om data og dataprojekter på tværs af Gate 21’s partnerkreds, sammen med den nye bygge- og anlægsklynge, We Build Denmark og geo-datakollegerne i GeoØst.”

Du kan læse mere om programområdet og Smarte Byer bloggen her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

* Påkrævet felt
Du kan her anmode om at modtage Gate 21s nyhedsbreve og e-mails med relevante informationer om aktiviteter i regi af Gate21, tilbud om arrangementer mm. Vi behandler i den forbindelse personoplysninger (navn, organisation og e-mail). Formålet med behandlingen er at kunne sende e-mails og indsamle statistik. Vores behandling af personoplysninger fremgår af Privatlivspolitikken.

Ønsker du ikke længere at modtage mails fra Gate 21 kan du klikke på afmeld-linket i bunden af et hvert nyhedsbrev, du måtte modtage fra os.

Flere nyheder om Smarte Byer & Lokalsamfund:

Hvorfor sensorer i kommunale køleskabe er en god ide

Læs mere her

Kom med løsninger til, hvordan data kan forudse trafikmønstre ved byplansændringer?

Læs mere her

Lysevaluering på skoler kan lede til forbedret studiemiljø

Læs mere her

 

Flere nyheder om Smarte Byer & Lokalsamfund:

Hvorfor sensorer i kommunale køleskabe er en god ide

Læs mere her

Kom med løsninger til, hvordan data kan forudse trafikmønstre ved byplansændringer?

Læs mere her

Lysevaluering på skoler kan lede til forbedret studiemiljø

Læs mere her