Mød Gate 21’s projekter på ITS World Congress Copenhagen

af | sep 12, 2018

I næste uge kan du møde en lang række af Gate 21’s projekter, høre en debat arrangeret af Gate 21 og tage på ekskursioner til DOLL under ITS World Congress Copenhagen 2018

Når ITS World Congress dette år løber af stablen i Bella Centeret i København, så er flere af Gate 21’s projekter til stede for at vise, hvad og hvordan vi arbejder med, at ITS (Intelligent Transport Systems) kan hjælpe med at forbedre trafik flow, sikkerhed, parkering og fremme cykling og offentlig transport.

Kongressens tema er ’ITS – Quality of life’, som falder perfekt i tråd med, at vi i Gate 21 arbejder med bæredygtig mobilitet og byrum. Når du har betalt indgang til udstillingen, er det gratis at se vores stand og deltage i vores event. Ekskursionen til DOLL er en del af kongresprisen. Se mere om priser her.

 

Stand i samarbejde med LOOP CITY

Gate 21 samarbejder med LOOP CITY om en række projekter, som kan skabe bedre mobilitet i de ti kommuner langs den kommende letbane. Derfor er vi gået sammen med LOOP CITY om en stand, hvor du blandt andet kan møde Gate 21 projekterne:

  • LINC – som handler om selvkørende shuttles som en del af det kollektive serviceudbud
  • Den Regionale Datahub – hvor virksomheder bydes ind til at hjælpe med at løse flere kommunale udfordringer med data indenfor blandt andet mobilitet
  • Fremtidens Intelligente Mobilitet – et nyt projekt med syv demonstrationscases i Greater Copenhagen
  • DOLL – Living Lab for intelligent belysning og Smart City-løsninger – også indenfor mobilitet

Så kom forbi stand E-021 på ITS World Congress i Bella centeret og mød os. Vi er der hele ugen.

 

Event: Meeting in the round

Gate 21 arrangerer et ’Meeting in the round’, hvor vi debatterer:  

’Hvordan kan vi i Hovedstadsregionen tilpasse mobiliteten, så vi kan opfylde klimamålene’?

Eventet afholdes i en “theater-in-the-round”-opstilling. Her samler vi ni repræsentanter fra virksomheder, kommuner og offentlige myndigheder omkring et bord. Sammen vil de debattere, hvordan vi i nye samarbejder kan arbejde målrettet for at levere på EU’s mål om en reduktion af emissioner fra transport med 30 procent inden 2030.

Eventet Special Session SIS83 finder sted torsdag den 20. september, klokken 15.30-17:00 i Bella Centerets Forum.

Moderator: Paul Kompfner, Mobilitet og innovation.
Arrangør: Anna Thormann, Gate 21

 

Ekskursion til DOLL Living Lab (opdatering: ekskursionen er fuldt booket)

Se intelligent belysning og Smart City-løsninger i bymiljøet i DOLL Living Lab. På turen kan deltagere få mere at vide om bevægelsessensorer til biler, cykler og fodgængere, førerløse busser, lysstyringssystemer, EV-stationer, og meget mere.

Ekskursionen foregår torsdag den 20. september, klokken 9:00 – 13:00. Busturen går fra Technical Visit pick up point uden for Bella Centerets hovedindgang. Læs mere om ekskursionen her

 

Ses vi på ITS World Congress Copenhagen 2018 – det håber vi!

Læs mere om kongressen her