Stort EU-udbud vil skabe ’super belysningskonsortier’ i Greater Copenhagen

af | maj 14, 2019

Foto: Arkivbild

Gate 21 har, på vegne af partnerne i Lighting Metropolis, lavet et EU-udbud, der har til formål at skabe en ny generation af belysnings konsulentbistand til byer i Greater Copenhagen.

Det store EU-udbud er et centralt skridt i det seneste Lighting Metropolis projekt, Green Economy, for at frembringe nyeste viden, guidelines og rådgivning til byer i Greater Copenhagen – byer der har forpligtet sig til at accelerere implementeringen af højkvalitets-, sundhedsfremmende- og energieffektiv belysning. Den samlede sum af estimeret konsulentbistand fra projektets partnere er 1,3 mio. EUR i løbet af den treårige projektperiode.

Udbuddet vil resultere i rammeaftaler med nye konsortier, hvorfra kommunerne vil udbyde mini-udbud til deres lokale belysningsprojekter.

Du kan læse mere, og vise din interesse, om EU-udbuddet her.

For at læse mere om de planlagte projekter klik her, eller hvis du repræsenterer en startup virksomhed og gere vil være en del af vores nye startup community i Lighting Metropolis, klik her.

Grønnere og mere intelligent lys i Greater Copenhagen

Omfattende implementering af kvalitets og energibesparende LED, skal konsolidere regionen som en førende metropol inden for bæredygtige belysningsløsninger

Læs mere om projektet her.