Vitani er blevet partner i Gate 21

Det er med stor glæde, at Gate 21 har budt virksomheden Vitani velkommen i partnerskabet. Gate 21 og Vitani samarbejder om at gøre bygninger mere intelligente, så blandt andet energiforbrug kan blive optimeret.

af | 21. august - 2020 | Gate 21

Data og digitalisering af bygninger spiller en central rolle i den grønne omstilling. Smarte, digitale løsninger kan bruges til at optimere og styre energiforbruget og forbedre indeklimaet med store energi- og CO2-mæssige besparelser til følge.

Netop sådanne løsninger udvikler og implementerer Vitani. Virksomheden producerer teknologi og software til eksempelvis sensorer, som bruges til at give brugere af bygninger og kontorer datadrevet indsigt i, hvordan bygningerne bliver anvendt og hvor meget energi, der forbruges, samt ikke mindst hvor meget CO2-udledning, den forbrugte energi står for.

“Vi vil gerne være med i front i krydsfeltet, hvor virksomheder og kunder kan mødes om innovation inden for dette område, men det kræver også, at man har nogle legekammerater, som kan få idéerne realiseret. Der er Gate 21-partnerskabet go to-stedet,”

Rasmus Pedersen, direktør i Vitani.

Ved at deltage i projekter sammen med kommuner har Vitani kunnet forbedre deres platform, som gør kommunerne i stand til at opsamle og dele deres data bedre.

”Vi har brug for fyrtårnsprojekter med innovative kunder for at være med til at udbrede viden om mulighederne, opsamle fælles erfaringer og derigennem forbedre effekten ved at anvende teknologiske løsninger til den grønne omstilling,” siger Rasmus Pedersen.

Vitani samarbejder med de øvrige partnere i Gate 21 i flere projekter: DOLL Living Lab, Data i anvendelse: Energieffektiviseringer på baggrund af adfærdsrettet kommunikation (DIANA), Databaseret energistyring i offentlige bygninger, Sikker og Anvendt Data (SAnD), Smart City Cluster Denmark og Danish-German Storage of Renewable Energy (DG Store). Derudover er Gate 21 repræsenteret i Advisory Board for EUDP-projektet Datadrevne Energi-eksperter (DDE), som Vitani er involveret i sammen med Syddansk Universitet og AURA Rådgivning.

Vitani Energy Systems A/S

Vitani Energy Systems er en virksomhed, der udvikler og implementerer software, som bruges til at give datadrevet indsigt i bygningers anvendelse, energiforbrug og performance. Virksomheden står blandt andet bag IoT-platformen Omega, der er en førende danskejet software inden for brug af IoT-data til blandt andet bygningsoptimering. Vitani Energy Systems er datterselskab til Vitani A/S, der grundlagt i 2003 og består derudover også af Vitani Building Control A/S samt Vitani AB.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

* Påkrævet felt
Du kan her anmode om at modtage Gate 21s nyhedsbreve og e-mails med relevante informationer om aktiviteter i regi af Gate21, tilbud om arrangementer mm. Vi behandler i den forbindelse personoplysninger (navn, organisation og e-mail). Formålet med behandlingen er at kunne sende e-mails og indsamle statistik. Vores behandling af personoplysninger fremgår af Privatlivspolitikken.

Ønsker du ikke længere at modtage mails fra Gate 21 kan du klikke på afmeld-linket i bunden af et hvert nyhedsbrev, du måtte modtage fra os.

Flere nyheder om Gate 21:

Ny erhvervsklynge er snart klar til at hjælpe byggebranchens virksomheder

Læs mere her

A.P. Møller Holding er blevet partner i Gate 21

Læs mere her

COVID-19 - Den grønne omstilling fortsætter målrettet

Læs mere her

 

Flere nyheder om Gate 21:

Ny erhvervsklynge er snart klar til at hjælpe byggebranchens virksomheder

Læs mere her

A.P. Møller Holding er blevet partner i Gate 21

Læs mere her

COVID-19 - Den grønne omstilling fortsætter målrettet

Læs mere her