Nyheder

Träffa oss på Almedalen

Vill du hitta nya vägar att samarbeta med marknaden? 640 miljarder i offentliga inköp kan skapa grön innovativ utveckling. Men hur förbereder du dig i ett komplext upphandlingslandskap?
Hitta Cleantech TIPP på Almedalen d. 4. juli kl. 13.30 i Teaterskeppet.

læs mere

Hospitaler sover aldrig!

Hvis vi kan integrere vedvarende energikilder bedre, øge energieffektiviteten og sænke energiforbruget i Region Hovedstadens hospitaler, svarer det til at rulle massive indsatser ud i byer på størrelse med Holbæk, Svendborg eller Sønderborg. DTU, Schneider Electric, Balslev Rådgivende Ingeniører og Region Hovedstaden arbejder sammen om den udfordring i interregprojektet FUTURE.

læs mere

Smart Citykøbing indtager Bornholm

Gate 21 pakker solhatten og vores stærke faglighed ned i kufferten for at kunne byde på spændende debatter i øjenhøjde, som sætter den grønne omstilling på dagsordenen. Vi har arrangeret og deltager i seks debatter med fokus på fremtidens smarte byer, vedvarende energi og intelligent mobilitet.

læs mere

Ingen tog? Kommuner viser nye veje for pendlerne

Lån et gratis lokale hos kommunen – og slip for forlænget rejsetid. Det er muligheden for borgere i Egedal Kommune, som er er påvirket af lukningen af Frederikssundbanen. Også andre kommuner hjælper borgerne på vej under sommerens banelukninger.

læs mere

Tøj er da noget vi bygger med

Vi indsamler, sorterer og genanvender mere og mere affald. Men tilbage på genbrugspladsen ligger vores tøj. I store mængder og i dårlig kvalitet. I FUTURE-projektet arbejder AffaldPlus, Rambøll og Lendager Group sammen om at bygge huse af det. Læs dagens artikel i Jyllands-Postens tillæg om bæredygtighed.

læs mere

20 stærke resultater fra Energi på Tværs

Energi på Tværs lancerede på Energipolitisk Topmøde en “Fælles Strategisk Energiplan” og “Roadmap 2025”. Sammen med en række værktøjer og rapporter giver det kommuner og forsyningsselskaber mulighed for at gå igang med at implementere. Se alle resultaterne her.

læs mere