Nyheder

Klar, parat – genbrug!

Borgere giver udtjente cowboybukser og slidt værktøj nyt liv, mens virksomheder kan overtage hinandens overskydende materialer. Tendensen er klar; vi skal alle udnytte og genanvende vores ressourcer bedre. Derfor går affaldsselskaber og kommuner foran med nye initiativer. Udfordringen er at få brudt de barrierer lovgivningen sætter. Læs mere her.

læs mere

Video: DTU-studerende lærer af de gode eksempler

Studerende fra DTU byttede for en dag tavleundervisningen ud med gode eksempler på grøn omstilling og udnyttelse af vedvarende energi, da de var med vores lokalkontor og partnerskabet Ren Energi Lolland på rundtur på Lolland. Se med her.

læs mere

Lunds Universitet skræddersyr evaluering for at sikre skalerbarhed

For at sikre målbare resultater i de ni casestudier i projektet Fremtidens Intelligente Mobilitet vil projektpartnerne arbejde med såkaldte SMARTe-mål. Torleif Bramryd og Michael Johansson fra Lunds Universitet forklarer betydningen af ​​at skelne mellem projektmål og effektmål og præcis fastsætte, hvad og hvordan man skal måle.

læs mere

NREP er nyt medlem i Gate 21

Gate 21 byder ejendomsudvikler og investor NREP velkommen som medlem. Sammen skal Gate 21 og NREP skabe de bedst mulige bæredygtige, innovative løsninger til glæde for brugere og samfund.

læs mere

Forbruget skal ændres én læderjakke ad gangen

I Danmark er der mere end 164.700 små og mellemstore virksomheder. For mange af dem er den daglige drift i fokus, og det efterlader mindre tid og overskud til at forbedre virksomhedens grønne profil. Derfor har Gate 21 i samarbejde med en række kommuner hjulpet 120 små og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden med at lave en plan for, hvordan de kan gøre deres forretning mere grøn.

læs mere