MapFleet baserer sig på åbne standarder og kan nemt integreres med eksisterende ERP/økonomisystemer. MapFleet anvendes i dag sammen med bl.a. Navision, Axapta og SAP. (Foto: Tetrasoft)


“Alle virksomheder med medarbejdere i marken kan spare både penge og CO2 på intelligent ruteplanlægning”, fortæller Karsten Sand Bloch, der er konsulent i TetraSoft.


Softwaresystemet MapBooking er et eksempel på de værktøjer, der i dag bruges af kommuner og både små og store virksomheder til at planlægge medarbejdernes kørsel. Det sparer rejsetid og kilometer, samtidig med at servicen bliver forbedret, fordi systemet fortæller præcist, hvornår servicemedarbejderen, hjemmeplejen eller bussen kan være på destinationen.


“Den menneskelige hjerne kan ikke måle sig med matematikken, når det kommer til at planlægge mange ture eller opgaver. Systemet kobler destinationer og ønskede ankomsttidspunkter med kortdata og kan på den måde skrue de optimale ruter sammen”, forklarer Karsten Sand Bloch.


Som tillæg til systemet MapBooking har Tetrasoft udviklet systemet MapFleet, som skaber overblik over bilflåden. Det giver kommunen eller virksomheden overblik over, hvilke biler der er i brug hvornår, og hvor på ruten en given bil befinder sig.


Tetrasofts systemer bruges i dag af 70 danske virksomheder og organisationer. Og Karsten Sand Bloch vurderer, at langt flere vil begynde at bruge deres eller lignende systemer, så snart kendskabet til det store besparelsespotentiale er blevet mere udbredt. En af de virksomheder, der har haft glæde af ruteplanlægning, er Nordea, der sparede 275.000 årlige kørselskilometer på deres mønttransport ved at anvende MapBooking.


Hent brochure om MapFleet ved at klikke her (pdf) eller læs mere om MapBooking og MapFleet på disse websites:


www.tetrasoft.dk


www.mapbooking.dk


www.mapfleet.dk