En dag med fundraising på agendaen for alle medlemmer af Innovationsnetværket DANSK LYS
Kom og mød fonde, der henvender sig til lysbranchen, hør succeshistorier, få individuel sparring og bliv klædt på til succes med professionelle fundingredskaber.
Alle deltagere får kompendie med hjem, der indeholder dagens fundingredskaber og en liste med relevante fonde for lysbranchen.
 

Program
8.30-9.00 Morgenkaffe og registrering
09.00-09.05 Velkommen v. Innovationsnetværket DANSK LYS
09.00- 10.30 Det gode projekt v. Lotte Jensen
• Unique Selling Points
• Samarbejdspartnere
• Hvad efterspørger donorerne/fondene
10.30-12.00 Fonde og succeshistorier
Her kan du bl.a. møde Innovationsfonden og ELFORSK, som fortæller om muligheder og ansøgningsforløb. Desuden fortæller Ib Mogensen fra virksomheden Outsider A/S om deres erfaringer med fundraising, et parløb med DTU. Endelig kan du høre om den seneste tendens inden for fundraising: Crowdfunding.
12.00-13.00 Frokost og netværksaktivitet
13.00-14.00 Den gode ansøgning v. Lotte Jensen
Vi går i dybden med ansøgningsteknik, disposition for den gode ansøgning m.m.
14.00-14.30 Projektbørs og kaffe/kage
… vi faciliterer en projektbørs, hvor du kan netværke med de øvrige kursusdeltagere, præsentere egne projekter og få kontakt til potentielle samarbejdspartnere.
14.30-16.00: Projektbudgetter & finansieringsplaner
• Krav til dokumentation
• Budgetopstilling og finansieringsplan
• Værdi af egen arbejdskraft
16.00 Tak for i dag
Efter kurset er der fortsat mulighed for netværksaktivitet på DTU.
16.15-18.00 Individuel sparring

 

Har du et projekt, som du arbejder på at få finansieret, kan du få individuel projektsparring på dagen. Det fordrer blot, at du sender os dit projektoplæg, når vi har bekræftet din sparringssession, senest 15. maj. Vi fordeler tiderne efter først til mølle. OBS, begrænset plads!

 

Tid Onsdag den 27. maj fra kl. 8.30 til 16.00 (arrangementet fortsætter til
kl. 18 for virksomheder, der har booket tid til individuel projektsparring).

 

Sted DTU i Lyngby, Anker Engelundsvej 1, Bygning 101A.

 

Tilmelding Tilmelding senest 15. maj på info@dansklys.dk. Husk at oplyse, om du ønsker individuel sparring. Vi fordeler tiderne efter først til mølle.

 

Gratis for medlemmer af Innovationsnetværket DANSK LYS. Kursusmateriale Alle deltagere modtager kompendie med kursusmateriale og liste med fonde.

Om underviseren Underviser er Lotte Jensen, indehaver af fundraising firmaet Up Front Europe og medindehaver af www.upfrontnet.dk. Lotte Jensen er en erfaren underviser, der har arbejdet systematisk med fundraising siden 1990. Hun underviser bl.a. på Teknologisk Institut og Dansk Magisterforenings efteruddannelse, ligesom hun selv udbyder en 6-dages-uddannelse i fundraising. Gennem årene har Lotte Jensen opnået stor erfaring og viden om udarbejdelse af konkrete ansøgninger til såvel nationale, nordiske som EU støtteprogrammer.

 

Hent invitationen her