Elbilen fra Better Place har skabt stor entusiasme hos Schneider Electric. ”Vi er meget glade for bilen. Den er booket hver aften til medarbejderne og bliver også brugt til kundebesøg,” siger Jens Ellevang fra Schneider Electric.


Bilens store popularitet har gjort det nødvendigt at udvikle nogle retningslinjer for lån af bilen, så den ikke bliver efterladt med et tomt batteri til den næste, der skal bruge bilen. ”Det kræver lige lidt tilvænning at bruge en elbil, men det er hurtigt overkommet,” siger Jens Ellevang. 


Jens Ellevang har gode erfaringer med at køre elbilen. ”Bilen er meget let at køre. Samtidig lærer man at køre økonomisk, da bilen lader op, når man bremser med motoren”.Den populære elbil og Jens Ellevang fra Schneider Electric (nr. 2 fra venstre) sammen med Lotte Kjærgaard fra Grønne Erhverv, Lone Kelstrup fra Gate 21 og Erik Jørgensen fra Grønne Erhverv. Foto: Louise Laub


Carbon 20 award’en gik til Schneider Electric, da de er kommet godt i gang med indsatsen for at nedsætte deres CO2-udledning. Schneider Electric har reduceret deres energiforbrug med næsten 30 % siden 2010 blandt andet ved at eliminere alt unødigt standbyforbrug og ved at involvere medarbejderne i at finde nye energibesparelser.