Har din kommune en ambitiøs strategi på klima- og energiområdet? Og er kommunen udfordret af, at mange boligejendomme falder uden for lovgivningens energikrav, fordi de er bevaringsværdige?
 
I Danmark har vi ca. 350.000 bygninger med en høj bevaringsværdi, hvilket er godt 15 procent af alle danske bygninger. Ofte vil bygningsejeren kunne spare mellem 10 og 50 procent af energiforbruget, når bygningerne renoveres uden, det går ud over bevaringsværdien. Seminaret ’Bevaringsværdige bygninger: At bevare, renovere og spare energi’ handler om, hvordan kommunerne i dialog med bygningsejerne kan bidrage til at forløse potentialet for energibesparelser i de bevaringsværdige bygninger.
 
Bygherreforeningen og Gate 21 inviterer den 27. oktober 2015 til seminar om bevaringsværdige bygninger, hvor du får nogle bud på, hvordan kommuner kan håndtere bevaringsværdige boligejendomme – på en måde som dels kan sikre ejendommes og bymiljøers bevaringsværdier, samtidig med at der skabes plads til energiforbedringer. 
 
 
 
Tid: Den 27. oktober 2015, Kl. 9.00 – 15.00. Fra kl. 15.00-16.00 vil der være mulighed for at tage på en guidet tur til en energirenoveret bevaringsværdig ejendom midt i København.
 
Sted: Møderiet, Mellemfolkeligt Samvirke, Fælledvej 12, 2200 København N.
 
Kontakt: Har du spørgsmål til arrangementet, kontakt venligst Julie Holt.