Tidligere arrangementer


Webinar

Trafikstøj – omfang og konsekvenser

Den 29. april 2020 – på International Noise Awareness Day – inviterede vi til webinar sammen med Region Hovedstaden, Saint Gobain og Bloxhub. Webinaret bød på den nyeste viden om trafikstøj i ind- og udland, hvilken trafikudvikling vi kan forvente og hvilke indsatser, der kan gøre en forskel for fremtidens byer og deres borgere.

Læs mere og find præsentationer her


Seminar/webinar

Hvad er fremtiden for støjreducerende belægninger?

Den 7. oktober 2020 satte Silent City fokus på støjreducerende belægninger. Ved hastigheder over 35 kilometer i timen for personbiler og 60 kilometer i timen for tunge køretøjer er kontakten mellem dæk og vejbane den dominerende støjkilde. Derfor giver det god mening at arbejde med vejbelægninger, der har støjreducerende egenskaber. Men hvad ved vi om effekten af de støjreducerende belægninger, hvornår er støjreducerende belægninger den rigtige løsning, og hvad er den seneste udvikling på området?

Læs mere og find præsentationer her


Seminar

Kommunale støjpuljer

Den 21. november 2019 satte projektet Trafikstøj og Løsninger fokus på, hvordan vi kan komme problemet med trafikstøj til livs – denne gang med seminar om kommunale støjpuler. Til arrangementet blev vi blandt andet klogere på, hvordan man får mest for pengene, hvilken jura der ligger bag hvis man vil danne støjlaug for at lave fælles løsninger, og fik præsenteret og forklaret støjreducerende vinduer.

Læs mere og find præsentationer her


Folkemøde

Det støjer stadig

Den 1. oktober 2018 blev der afholdt ”Det Støjer Stadig”, et folkemøde om trafikstøj i samarbejde med Vestegnens Trafikforum, Force Technology og Danish Sound Network. Mødet var velbesøgt med mere end 250 deltagere og med stor interesse fra medierne for at sætte trafikstøjen i fokus.

Læs mere og find præsentationer her


Konference

Trafikstøj: En overset samfundsudfordring

Vestegnens Trafikforum og Gate 21 afholdt sammen konferencen på Christiansborg den 18. maj 2016.

Læs mere og find præsentationer her

KONTAKT

Chefprojektleder
Sif Enevold

sif.enevold@gate21.dk