KONFERENCE: SMART CITY 2019 –
PARTNERSKABER FOR SKALERING

Den 10. december 2019 slår vi dørene op til årets Smart City konference, og vi håber på at se dig. 

Smart City-løsninger og -forsøg pibler frem i hele Danmark. Mere end 2.300 virksomheder og langt over halvdelen af de danske kommuner arbejder i dag med Smart City-aktiviteter. Det er et marked i voldsom vækst. Samtidig er det et marked, som kræver fokus på, at vi løser reelle problemstillinger i de danske byer. Hvordan sikrer vi os, at nye digitale løsninger spredes og gavner langt flere, så vi skaber bæredygtige byer, der lever op til FN’s verdensmål?

Dét – og meget mere – tager vi fat på, når konferencen Smart City 2019 – Partnerskaber for Skalering inviterer virksomheder, regioner, kommuner, vidensinstitutioner og interesseorganisationer ind for at diskutere, hvordan vi gennem partnerskaber, mod og passion skalerer de gode Smart City-løsninger. Dét gør vi, fordi erfaring viser, at vi gennem partnerskabsprocesser og -metoder kan komme rigtig langt med at teste Smart City-løsninger og skabe værdi for alle parter.

Konferencen giver derfor et indblik i metoder og processer bag Smart City-initiativer, som skal give andre kommuner og virksomheder mod og inspiration til at indgå i udviklingssamarbejder. Programmet er under udvikling, men vil bestå af plenum oplæg / debat og fire breakout-sessions om formiddagen og fire om eftermiddagen, som du skal vælge mellem ved tilmelding.

En af eftermiddagens breakout sessions er en pitch i samarbejde med Erhvervsstyrelsen som afslutning på deres challenge inden for datadrevet cirkulær økonomi.

Som et tilvalg er det også muligt at komme på tour i DOLL Living Lab og få en introduktion til de mange nye Smart City løsninger, som er implementeret i Europas førende Living Lab for smarte teknologier. Det foregår om aftenen klokken 18.30-21.00 – der vil være mulighed for at komme med bus fra Gate 21 til DOLL Living Lab. Bussen kører derefter til København.

Husk at tilmelde dig!
Så hvis du vil vide mere om, hvordan vi sammen kan skalere de gode, smarte løsninger til gavn for bæredygtige byer, så tilmeld dig her. Det koster 995,- kroner ex. moms at deltage.

Bag konferencen står Smart City Cluster Denmark, Smart City Cybersecurity Lab, Erhvervsstyrelsen og Gate 21. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

HVOR

Gate 21
Liljens Kvartér 2
2620 Albertslund

 

HVORNÅR

Den 10. december 2019, klokken 9.30-17.00
Herefter serverer vi lidt til ganen.

Klokken 18.30-21.00 vil der være mulighed for en tour til DOLL Living Lab.
Der kører bus fra Gate 21 klokken 18.15.
Bussen kører til Københavns Hovedbanegård klokken 21.00.

PRIS

995,- kroner ex. moms.

 

 

 

 

 

 

BAG KONFERENCEN STÅR