DELTAG I KAMPEN MOD STØJ

Den 29. april er det ’International Noise Awareness Day’, og verden over arrangeres der events, aktiviteter og oplevelser, der både informerer, debatterer og undersøger støjproblematikken fra forskellige vinkler og ikke mindst fokuserer på, hvad beboere, kommuner og virksomheder kan gøre i kampen mod støj. Initiativet har i 2020 endda 25 års jubilæum. Samtidig er 2020 også officielt udnævnt til Lydens år. Så der er al mulig grund til at sætte fokus på lyd og støj netop i år. 

Seminar: Larm, lyd og bæredygtig byudvikling

Larm, lyd og bæredygtig byudvikling er på dagsordenen, når BloxHub, Region Hovedstaden, Saint Gobain og Gate 21 inviterer til seminar. Seminaret sætter fokus på støj og lydkvalitet som en aktuel udfordring i den bæredygtige byudvikling. På seminaret præsenterer udenlandske og danske eksperter den nyeste viden om problemets omfang og giver et bud på løsninger. Du vil få god mulighed for at netværke med kollegaer fra byggebranchen og komme med input til nye politiske initiativer.

Sted: BLOXHUB
Tidspunkt: 12.30-18.00

Oplæg: Introduktion til Akustisk Design

Hvordan kan man designe med ørerne og hvilket potentiale ligger der i at integrere akustisk og arkitektonisk design? Hvad er forskellen på typiske og akustiske byggematerialer? Hvordan påvirker rumgeometri lyd? Dette er nogle af de spørgsmål, Ecophons konceptudvikler Morten Roar Berg vil besvare i sit oplæg. Morten er specialist i akustisk design og har fornyligt skrevet håndbogen ”Akustikguiden”.

Der er begrænsede pladser, så meld dig til nu!

Sted: Saint-Gobain, 8-tallet, Robert Jacobsens Vej 62, 2300 København
Tidspunkt: 10.00-11.00

Åbent Hus på DTU

Der er laboratoriebesøg og demonstrationer af akustik på programmet, når DTU inviterer til åbent hus i anledning af International Noise Awareness Day (INAD).

Her kan du opleve det lyddøde rum, Audiovisuel Immersion Lab, Efterklangs rum og Virtual Reality lab på DTU, og stille spørgsmål til specialister fra områderne akustik, hørelse, vibrationer, byggeri og så videre. Mød undervisere, forskere og studerende fra områderne lyd og støj.

Sted: DTU, Ørsteds Plads, B. 352, 2800  Kgs. Lyngby
Mødested: Indgang Øst ved Akustikvej: http://www.act.elektro.dtu.dk/
Tidspunkt: Klokken 10:00 til 12:00
OBS: eventen afholdes den 24. april!

Tilmeld dig på mail til group coordinator, Nadia Jane Larsen senest den 20. april – tilføj navn, email and telefonnummer.

Flere events er på vej! Følg med her på siden.

Her får du overblikket over alle danske arrangementer på tværs af arrangører, målgrupper og koncepter

Skal jeres event på siden? 

Så skriv til Katrine Munch Vollesen på kmp@gate21.dk.

Send en titel, kort pitch og et link til mere information og tilmelding.