Den kompetencebaserede udbudsmodel er sidste skud på stammen af Plan C’s projekter inden for energirigtig renovering. Modellen skal hjælpe byggeledere med at skabe velfungerende styregrupper, der kan følge en byggeproces fra ide til drift.


Kompetencer og personprofiler passer sammen
I foråret 2012 skal den kompetencebaserede udbudsmodel testes på en større byggeproces hos en Plan C-partner. Såvel model, erfaringer og udfordringer var emner for en velbesøgt workshop på Fronthousekonferencen d. 16. juni. Projektleder Per Boesgaard beskriver modellen sådan:


”Byggeprocesser kan let gå galt, hvis ikke styregruppen fungerer optimalt gennem hele processen – fra idé til drift. Modellen sigter mod at sammensætte gruppen helt ned på person- og personlighedsniveau, så både kompetencer og personprofiler passer sammen.”


Arbejdet med den kompetencebaserede udbudsmodel tager afsæt i Plan C-rapporten ”Organisering og dialog i byggeprocessen”, og understøttes af en manual med cases og interviews fra gennemførte byggeprocesser.


Hvis du vil vide mere om den kompetencebaserede udbudsmodel, om manualen eller om projektets udvikling, er du velkommen til at kontakte Projektleder Per Boesgaard, Telefon: 4368 3404, Mobil: 3115 6253