Cases

Bo-Vest arbejder allerede med Totalværdi

Gennem deres arbejde med en helhedsorienteret plan for renovering af Albertslund Syd har BO-VEST skabt et projekt, der i høj grad anvender principperne i Totalværdimodellen.

Vallensbæk Kommune energirenoverer 6 daginstitutioner

I forbindelse med et større ESCO projekt opstod et ønske om at få endnu mere ud af energirenoveringen af 6 daginstitutioner.

”Medborgerhuset skal være et fyrtårn indenfor grønne løsninger”

Et AT-påbud på Hvidovre Medborgerhus fik sat skub i en beslutningsproces, hvor Hvidovre Kommune indgik samarbejde med Plan C om et demonstrationsprojekt.

”De kunne se gevinsten ved at tænke helhedsorienteret”

Københavns Ejendomme og fagforvaltningen Kultur og Fritid tænkte helhedsorienteret ved renoveringen af Genforeningspladsen og sparede over 50 procent i driftsudgifter.

Rækkehuse i Albertslund Syd, BO-VEST

Gennem deres arbejde med en helhedsorienteret masterplan for renovering af Albertslund Syd, har Bo-Vest opnået et resultat, der ligger meget op ad Plan C’s Totalværdimodel.

Kokkedal Skole, Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune så potentiale i Plan C’s Totalværdimodel til selv at udvikle en fælles model til helhedsorienteret renovering af deres ejendomme.

Hvidovre Medborgerhus, Hvidovre Kommune

Et AT-påbud på Hvidovre Medborgerhus fik sat skub i en beslutningsproces, hvor Hvidovre Kommune indgik samarbejde med Plan C om et demonstrationsprojekt. 

Ishøj Skole, Ishøj Kommune

Totalværdimodellen hjælper Ishøj Kommune med at skabe en moderne sammenhængende skole med bedre plads til både elever og voksne.

Genforeningspladsen, Københavns Kommune

Københavns Ejendomme og fagforvaltningen Kultur og Fritid tænkte helhedsorienteret sparede over 50 procent i driftsudgifterne.

Renovering af daginstitutioner, Vallensbæk Kommune

I slutningen af 2011 var man i Vallensbæk Kommune næsten færdig med implementeringsfasen af et ESCO-projekt, som omfatter 20 ejendomme. Udbyttet af ESCO var allerede til at se, men kommunen ønskede at gøre mere.

BAGGRUND OG AKTØRER

Totalværdimodellen er udviklet som en del af projektet Plan C, af partnerne AI, Albertslund Kommune, BO-VEST, BRF-Kredit, COWI, Henning Larsen Architects, Københavns Kommune og NCC.

Projektet Plan C har til formål at skabe fremtidssikrede energirenoveringer af kommunale og almene bygninger. Projektet er støttet af Vækstforum Hovedstaden og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU). Projektet har 35 partnere og ledes af Gate 21.