Ishøj Kommune

Totalværdi handler også om at finde plads til moon-cars 

 

Plan C’s Totalværdimodel hjælper Ishøj Kommune med at skabe en moderne sammenhængende skole med bedre plads til elever og voksne.

 

Ishøj Kommune vil gerne i tættere dialog med brugere af bygninger, der skal renoveres eller ombygges. Så da de skulle i gang med det forberedende arbejde med den kommende ombygning og renovering af Ishøj Skole, var det nærliggende at benytte Plan C’s Totalværdimodel som grundlag. Modellen viser, hvordan man arbejder med renoveringsprojekter ud fra et helhedsperspektiv, hvor brugerne spiller en lige rolle i forhold til for eksempel økonomi.

“Vi har holdt møder med elever, lærere og driftspersonale, hvor de forskellige brugergrupper fik lejlighed til at komme med deres ønsker til en bedre skole og arbejdsplads. Det kom der meget ud af. Lige fra hvordan lokalerne kan indrettes, til at der mangler asfalteret plads til at køre med moon-cars,” forklarer Morten Clausen, Centerchef i Ishøj Kommunes Center for Kommunale Ejendomme. Netop det problem var oprindeligt ikke en del af tankerne for skolen. Både på grund af økonomien i projektet, men også fordi der ikke var plads til at anlægge en bane.