Det sidste møde i Ballerup Klimanetværk foregik i Ballerup Superarena, hvor deltagerne i netværket blev udfordret til en omgang banecykling.


Der blev både kørt individuelt på tid og holdforfølgelsesløb. De cyklende mødedeltagere fik et rigtigt adrenalinkick, når de skulle op på cykelbanen, som er ret stejl i svingene og krævede, at pedalerne blev trådt helt i bund. Det var en sjov og meget udfordrende oplevelse.


Herefter blev den faglige del af mødet afholdt, som denne gang handlede om projektet Formel M og bæredygtig trafikplanlægning. Her blev holdt flere omlæg om emnet fra virksomheder i Ballerup, Gate21 og Ballerup Kommune, og der kom spændende idéer på bordet fra mødedeltagerne.


I pausen havde vi muligheden for at prøve to elcykler, som repræsentanterne fra Gate21 havde med. Elcyklen er et oplagt alternativ til bilen, hvis man har et stykke vej til og fra arbejde. 


Vil du og din virksomhed være med
Hvis du eller din virksomhed gerne vil høre mere om Ballerup Klimanetværk eller tilmelde jer, kan I kontakte Kasper Ullum på tlf. 4477 2249 eller sende en mail til ull@balk.dk