Partnerkredsen i Gate 21 byder en ambitiøs virksomhed velkommen som ny partner. VEKSØ Mobility har nemlig valgt at gå med i samarbejdet, og virksomhedens viden om, hvordan man får flere til at gå, cykle og køre sammen samt benytte kollektive transportformer passer godt ind i Gate 21.


“Vi glæder os meget over at være blevet en del af Formel M-projektet, som vi ser, som det projekt, der for alvor kommer til at sætte Mobility Management på dagsordenen i Danmark. Vi ser frem til samarbejdet med partnerne i Formel M og glæder os til at være med til at gøre Mobility Management til en grundsten i fremtidens trafikplanlægning, siger Marianne Weinreich, Mobilitetschef VEKSØ Mobility og fortsætter:


“Vi vil som partnere i Formel M således bidrage til videndeling og videreudvikling af projektet – og glæder os til samarbejdet.”


“Vi er rigtig glade for at få VEKSØ Mobility som partnere i Gate 21, og vi forventer os meget af deres partnerskab. Vi håber, at kunne bruge deres viden om bæredygtige transportformer og intelligente løsninger på kommunernes udfordringer på trafikområdet – ikke kun i Formel M, hvor de har været partnere i et stykke tid, men også i mange andre projekter,” fortæller direktør i Gate 21, Poul Erik Lauridsen.


VEKSØ Mobility har mere end 10 års erfaring med rådgivning indenfor Mobility Management – i særdeleshed adfærdsændrende kampagner, samkørsel og mobilitetsplaner for offentlige og private virksomheder.