af | apr 8, 2016

Gate 21 har udviklet en ny hjemmeside med et stærkt visuelt udtryk og fokus på værdi. Det har også betydet at siden er blevet mobiloptimeret, og at den internationale del af siden er styrket.

Efter mange års tro tjeneste har vores gamle hjemmeside udtjent sin pligt, og vi har derfor udviklet en helt ny hjemmeside. Med det nye design har vi skabt en moderne side med et stærkt visuelt udtryk, som sætter fokus de områder, hvor Gate 21 skaber værdi – projekter, Living Labs og netværk og videndeling.

Det internationale publikum og mobilbrugerne

Med den nye hjemmeside har vi valgt at udbygge og løfte den engelsksprogede del af siden. Det betyder at det meste indhold, indenfor den nærmeste fremtid, vil kunne findes på både dansk og engelsk.
Vi har også set et stort behov for en mere mobilvenlig udgave af vores hjemmeside. Den nye side tilpasser sig derfor alle digitale platforme, uanset om det er tablets, smartphones eller noget helt tredje.

En side under udvikling

Ligesom Gate 21 er vores hjemmeside også under konstant udvikling, og vi vil derfor løbende udbygge siden. Det betyder, at der til tider vil være funktioner, som ikke fungerer. Hvis du støder på en af disse så skriv til webredaktøren på mailadressen kasper.jensen@gate21.dk